Hoppa till innehåll

Platsunika smaker - Menyer skapade av lokala produkter

3 september 2025 av
Platsunika smaker - Menyer skapade av lokala produkter
helena@langhard.se

Den 28:e september är det workshop på Vallentuna golfklubb.

Under 3 timmar + lunch undersöker vi tillsammans hur vi kan samarbeta, sampaketera och lyfta våra lokala smaker och varandras verksamheter genom att skapa unika måltidsupplevelser.

En meny att stolt över, skapade av lokala produkter.

Inspirationen hämtar vi i Stockholmsmåltiden, en 3-rätters måltidsberättelse om länets dåtid, nutid och framtid.

 

Söndagen den 28 september

Vallentuna Golfrestaurang

10.00-14.00 inkl 3-rätterslunch Stockholmsmåltiden.

Adress: Veda 1, Vallentuna

Workshopen leds av Lotta Strinnholm, mötesplatsutvecklare med lång erfarenhet av besöksnäringen i Stockholms län.

 

Begränsat antal platser, först till kvarn!

Anmälan senast den 19/9 till: lotta.strinnholm@spontana.se

 

Workshopen är samarrangemang mellan Upplandsbygd, Länsstyrelsen i Stockholm och Mat och smaker i norra Stockholm

För Upplandsbygd är det här en del av projektet Vi Ekoprenörer

För Länsstyrelsen i Stockholm är det här en del av projektet Stockholmsmåltiden